🚚 Livrare gratuită la comenzi de minim 250 RON

Cursuri online de limbă engleză pentru copii 3-10 ani

👩‍🏫 Profesori români fluenți în limba engleză
🇬🇧 Predare după curicula britanică
    👉 Phonics
    👉 ESL (English as a Second Language)
🎲 Învățare interactivă (jocuri, videouri, animații, povești)
🧒 Grupe de 2 copii sau Individual

Află mai multe despre

De ce funcționează online?

Pentru copilul tău, ca participant

Pentru tine, ca părinte

Află mai multe

Despre cursurile noastre

Cambridge English Young Learners, Oxford Owl, PBS Kids, BOOKR Class, ABCya, Pink Cat Games, Twinkl, etc.

În mediul online există extrem de multe materiale dedicate învățării limbii engleze, cu peste 400 milioane de nativi în toată lumea. Astfel, și copilul tău poate învăța limba engleză ca un nativ, având parte de o selecție a celor mai bune resurse disponibile.

 • elemente de vocabular de bază
 • să pronunțe corect o parte din sunetele limbii engleze, de la Phase 2
 • să citească CVC words, cuvinte compuse din consoană-vocală-consoană (e.g. cat, map, dog, log)
 • să recunoască tricky words precum I, he, she, my, is
 • să răspundă la Yes/No questions cu o propoziție „în oglindă”, de tipul: Do you like ice cream? Yes, I like ice cream.
 • să recunoască și să întrebuințeze toate literele alfabetului englez
 • să pronunțe corect toate sunetele aferente literelor, dar și digrafele (ai-rain, ee-feet, oo-book, și trigraphs (igh-night, ear-beard, ure-sure)
 • să citească cuvinte de tip CCVC: trap, chop, stun, snap, shop etc.
 • să citească cuvinte de tip CVCC: hunt, fast, cart, milk, want
 • să citească phrases – structuri gramaticale de tipul: a cat in a hat, a pin on a map, a red rug, pots and pans etc.
 • să poarte un dialog simplu pe o temă cunoscută
 • se va putea uita la desene în limba engleză și va înțelege dialogul și acțiunea.

Deși interacțiunea de-a lungul lecțiilor se va face majoritar în engleză, copilul are nevoie să simtă că facilitatorul îi poate fi prieten, iar limba maternă are rolul de a-i apropia pe cei doi, de a crea senzația de familiaritate și de a servi explicațiilor suplimentare atunci când cerințele nu sunt înțelese în totalitate în limba engleză. Mai mult, profesorul nativ în limba româna va fi mai eficient în a-l face pe cel mic atent și mai cooperant, va reuși să facă față unor situații de tip tantrum, iar astfel procesul de învățare va funcționa mai lin si mai productiv.

Da, se poate, însă materialele vor fi adaptate vârstei. În acest interval de vârstă ne vom axa pe dezvoltarea vocabularului prin cântece, povești și jocuri simple, fără abordarea noțiunilor de Phonics. Crescând gradul de expunere la limbă într-un mod formal, contribuim astfel la asimilarea noțiunilor de limba engleză “pe nesimțite”.

Lecția demonstrativă are mai multe scopuri, printre care să observăm interacțiunea copil-profesor, dar și copil-mediu online, să creăm un mediu prietenos și să ne cunoaștem. Mai apoi, în timpul acestei lecții vom trece mai multe jocuri care ating noțiuni de bază (numere, culori, forme, testăm înțelegerea dar și abilitatea de a vorbi în limba engleză), totul alături de multe din personajele preferate ale copilului tău, Patrula Cățelușilor, Curious George și Pepa Pig fiind doar câteva dintre acestea.

Alege un

Abonament lunar

Contactează-ne și înscrie-ți copilul la o ședință gratuită sau achiziționează unul din abonamentele noastre.

O lună

alege 4 sau 8 ședințe lunar
260 sau 480 RON
 • 4 sau 8 ședințe lunar
 • 65 sau 60 RON/ședință
 • 1 sau 2 pe săptămână

3 Luni

alege 12 sau 24 ședințe
720 sau 1344 RON
 • 12 sau 24 ședințe lunar
 • 60 sau 56 RON/ședință
 • 1 sau 2 pe săptămână
- 5%

6 luni

alege 24 sau 48 ședințe
1400 sau 2592 RON
 • 24 sau 48 ședințe lunar
 • 58,3 sau 54 RON/ședința
 • 1 sau 2 ședințe pe săptămână
- 10%
Contactează-ne

Programează o ședință gratuită

Completează formularul, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp.

Programează o ședință individuală

convinge-te

Vezi ce spun părinții

Recomand și pentru profesionalism și pentru flexibilitate. Ale mele fac deja de mai bine de un an și suntem foarte mulțumiți
Andreea D.
Recomand! Alec al meu a făcut înainte să ne mutăm în altă țară și am fost foarte mulțumită.
Alexandra T.
Și eu recomand cursurile online KidKit. Băiețelul meu e tare încântat
Roxana D.
Recomand KidKit engleză online din toată inima. După niște super lecții online acasă cu recuzită impresionantă, n-am crezut, dar a fost revelator online-ul pentru învățat o limbă străină la o vârstă așa mică (5 ani)
Alex P.
Recomand și eu KidKit! Vreau și să menționez cât de mult îi plac lui Ivan orele cu Dumneavoastră, iar eu vad un progres clar la el (eu cu tatăl lui nu mai putem vorbi în engleză ca să nu ne înțeleagă 🙈)
Bianca R.
Lecțiile de engleză online sunt scurte și interactive, la noi chiar au prins nesperat de bine. Miss Andra e foaaarte faină. Am mai făcut cu cineva la un moment dat cand a lipsit ea, la fel de mult mi-a plăcut, au abordarea potrivită în lucrul cu copii de vârstă preșcolară.
Alex P.
Băiețelul meu de nici 4 ani refuza să audă de engleză care până de curând. M-am rugat de el în primăvară să meargă la opțional la engleză și nimic. Nu eram nici prea impacată cu varianta de la grădi asa ca am ales sa încercam și online. După lecția demonstrativă de engleză, la final am auzit “MAI VREAU”. Am fost tare bucuroasă să îl văd captivat 45 min. În final l-am rugat să aleagă ce varianta îi place lui, engleza la grădi sau online. A ales online, fix ce am considerat benefic pentru amândoi. Sunt super împacată și chiar recomand. Acum la 5 ani băiețelul meu înțelege aproape tot, se uită la desene în engleză, ba chiar a început să citească în engleză.
Roxana D.
Super recomand KidKit. Fetița mea e tare incantată, abia așteaptă fiecare sedință și după câteva luni se vad și rezultate. 😉 Mărturisesc sincer că am avut reticența online-ului, mai ales în condițiile în care fetița mea a vazut primul desen animat la aproape 4 ani și de atunci doar ocazional, foarte rar vede desene, nu are acces la ecrane. Dar sedințele de engleză le ținem pe ecran mare care e de preferat, nu sunt îndelungate, nu depășesc limitele recomandate și sunt maaaxim de interactive, antrenante, foarte faine. Încercați un demo că poate vi se potrivește așa cum am fost foarte placut surprinsă să mi se intample și mie!
Alexandra P.

Mulțumim!

Descarcă primul pachet cu 5 resurse gratuite și încearcă KidKit!

Consimțământul pentru cookie-uri cu Real Cookie Banner